Sobre Petit Brot

El principal objectiu de Petit Brot és oferir i promoure una alimentació i un estil de vida veritablement saludable, conscient, sostenible i ètic, amb una visió d'un món millor i més sa.

Estem especialitzats en sucs cold-pressed (premsats en fred) i en l’alimentació viva (també anomenada crudivegana o raw food), tot 100% ecològic i de proximitat sempre que sigui possible.

Les nostres begudes i aliments són artesanals, es preparen amb ingredients crus sense refinar i 100% d’origen vegetal, tal com la Natura ens els dóna! Utilitzem mètodes que no escalfen els aliments per damunt dels 42 °C, fet que assegura que tots els enzims i nutrients delicats es mantenen intactes, facilitant així la seva assimilació i una correcta digestió. Menjar més aliments crus i vius ens aporta energia, ens manté joves i ens protegeix de toxines i malalties.

Et convidem a tastar i sentir la diferència dels nostres autèntics aliments vius i plens de sabors en el nostre acollidor espai creat amb bioconstrucció i amb molt de carinyo!


Els Nostres Productes

Les nostres especialitats són sucs de verdures i fruites cold-pressed (premsats en fred), xopets de wheatgrass (herba de blat) i batuts de superaliments, els quals preparem davant dels teus ulls. Però això no és tot! També fem delicioses llets vegetals, amanides amb germinats i brots de cultiu propi, aliments deshidratats, deliciosos i saludables postres junt amb una varietat d'altres productes raw, tot 100% ecològic.


El Nostre Espai

Hem creat el nostre espai apostant per les tècniques de bioconstrucció, com parets fetes de materials naturals i biodegradables, utilitzant pintures minerals lliures de tòxics, terra i elements de bambú, fusta de boscos sostenibles, electricitat procedent de fonts renovables entre d’altres. El nostre desig és oferir un espai sa lliure de tòxics, natural i sostenible, creat amb carinyo i consciència per a tu i pel planeta.


Els Nostres Companys Animals

Estimem i respectem a tots els animals, no només els que la nostra cultura i societat dicta que són companys dels humans. A més d'això, productes d'origen animal simplement no són necessaris per a una salut vibrant.

Tots els nostres productes són 100% vegans, i sempre ho seran.


Ens Importa el Medi Ambient

Preservar el planeta és un dels nostres valors principals, després de tot és l'únic lloc que tenim per viure!

Obtenim la majoria dels productes frescos i secs d'agricultors locals, sempre 100% ecològic i sovint de cultiu biodinàmic, fomentant l'agricultura de proximitat i neta.

Els nostres envasos transparents, tot i que s’assemblen al plàstic, són d’origen vegetal ecològic i 100% compostables, que s'haurien d'abocar al contenidor de color marró per permetre la seva descomposició. La resta d’embalatge que utilitzem és de paper reciclat i altres materials naturals. Utilitzem energia verda de fonts renovables. Els productes de neteja i higiene que utilitzem són biodegradables, tractant de reduir el nostre impacte ambiental el mínim possible. I, no és aquesta una millor manera d’avançar?

 

El Cor de Petit Brot

Som una parella a qui l'estil de vida ens va canviar fa diversos anys, quan vam veure online una inquietant però inspiradora conferència sobre la crueltat animal, les qüestions ambientals i els problemes de salut en el món actual. La informació rebuda va desafiar les nostres creences i hàbits culturals que teníem en aquell moment, despertant una apetència de coneixement i veritat. Amb el temps vam adquirir la suficient informació per fer-nos vegans amb confiança, i a mesura que vam continuar el nostre viatge cap aquest estil de vida ens vam sentir atrets pels aliments crudivegans i la ciència darrere d'ells, especialment gràcies a la informació proporcionada per l'Institut de la Salut Hipòcrates del qual actualment seguim la seva filosofia de l'alimentació crua i viva. Avui estem aquí per promoure un estil de vida que és conscient i responsable, sostenible i ètic, i a més que permet a la gent prosperar i gaudir de la vida al màxim!