Els Sucs Vius de Petit Brot


Ens atrevim a dir que els sucs vius que us oferim, són els que mpantenen més nutrients i els més rics en sabor. Una de les principals raons és que els nostres sucs es fan just al moment de consumir-los.

A més, els extractors cold press que utilitzem són unes de les màquines més avançades del mercat, tenen la capacitat d’obrir les parets de les cèl·lules vegetals dels ingredients crus i extraure’n el suc sense alterar els seus nutrients i propietats. L’extracció de suc es produeix a baixes velocitats solament (82 rpm), sense passar per parts giratòries d’alta velocitat, com passa en altres màquines cold press o centrífugues d’ús comercial. A més, les nostres espremedores cold press són d’acer inoxidable 100%, de manera que no hi ha peces de plàstic que entren en contacte amb el suc.

Durant el procés d’extracció, les verdures i fruites es trituren en partícules molt fines a baixa velocitat, i es premsen mitjançant engranatges dobles fins que tots els nutrients són alliberats en el suc. D’aquesta manera, s’obté suc premsat en fred (cold pressed) pur i viu, que fa augmentar naturalment la nostra immunitat i fa que ens sentim rejovenits i plens d’energia!

A part de la tecnologia avançada dels nostres extractors, és important destacar que els nostres sucs estan fets amb verdures i fruites majoritàriament de proximitat i sempre 100% ecològiques; i també amb brots i germinats de cultiu propi, garantint així que obtingueu les begudes més riques en nutrients i sabor possibles.

Hem creat un mens de sucs vibrant que canvia amb les estacions, per assegurar l’obtenció de l’espectre complet de nutrients, beneficis i sabors durant tot l’any!


Beneficis dels Nostres Sucs Vius

Gràcies al fet que els nostres sucs estan fets just al moment de consumir-los, obtindreu el 100% dels següents beneficis:

 • Força vital (bio-electricitat) que carrega les nostres cèl•lules i les permet treballar amb eficàcia
 • Enforteix el sistema immunològic afavorint la curació i la protecció contra la malaltia
 • Desintoxica i neteja el teu cos
 • Augmenta els nivells d'energia
 • Ric en antioxidants que retarden el procés d'envelliment i protegeixen les cèl·lules de ser danyades
 • Purificació de la sang i oxigenació
 • Alts en vitamines biodisponibles, minerals dietètics, enzims alimentaris, fito-químics i altres nutrients essencials
 • Ajuda a establir una proporció àcid-alcalí ideal en el teu cos
 • Pèrdua de pes natural
 • Claredat mental i millor concentració
 • Disminució de les ànsies de menjar aliments poc saludables
 • Fàcil de consumir una àmplia varietat de verdures que potser no gaudiries menjant senceres i/o crues (especialment les de fulla verda)
 • Augment del rendiment esportiu
 • Tots els nutrients són digerits i assimilats entre 15 i 30 minuts amb l'estómac buit

Diferències entre sucs vius cold pressed i sucs cold pressed embotellats

Si bé és bo que cada vegada més llocs ofereixen sucs cold pressed, la gran majoria dels bars de sucs i botigues de tot el món semblen ''oblidar'' un dels principals factors que fa que els sucs cold pressed siguin tan saludables - i aquesta és la seva frescor.


Els sucs cold pressed mereixen una atenció especial quan es tracta de la seva frescor i valor nutricional, doncs no tots ells estan creats iguals i ens encantaria que coneguéssiu les diferències perquè pugueu prendre una decisió informada al comprar.

Creiem que hi ha massa publicitat enganyosa, i tot tipus de modes i tendències que s’associen amb els sucs cold pressed i els seus beneficis. Això condueix inevitablement a la desinformació i la incomprensió no només entre els consumidors, sinó també, lamentablement, entre els seus creadors.

Per argumentar la veracitat o falsedat de lemes com ''els sucs cold pressed embotellats conserven tots els nutrients i propietats intactes per a 1, 2, 3 o fins i tot 4 dies'', utilitzarem el sentit comú i el coneixement reconegut i acceptat àmpliament sobre els processos naturals de degradació dels aliments.

En tots els casos, amb el pas del temps, els nutrients de les fruites madures i verdures senceres guardats a la nevera o a temperatura ambient es malmeten i degraden. Així doncs, no hi ha màquina que sigui capaç d’aturar el procés de degradació natural dels aliments i nutrients i mantenir-los intactes en els sucs.

Cal tenir especialment en compte, que durant el procés de premsat s’elimina la fibra i amb ella també desapareix la protecció dels nutrients. Estem d’acord que seria genial que els sucs envasats conservessin intactes les seves propietats i nutrients, però això no és així.

Tal com apunta la ciència nutricional, en el procés d’extracció de suc de qualsevol fruita o verdura - fins i tot amb la millor tecnologia cold pressed - els nutrients delicats continguts en el suc es comencen a degradar i desnaturalitzar ràpidament.

S’ha de tenir en compte que el procediment de fer lots de sucs cold pressed en un entorn comercial requereixen una quantitat considerable de temps des de la seva extracció fins al seu envasat. Abans que tot el suc s'extreu, barreja, s'aboca en ampolles i es tanca hermèticament, molts dels seus nutrients i beneficis irremeiablement s'han desnaturalitzat o desaparegut. Durant l’emmagatzematge del suc, es posen en els refrigeradors on a poc a poc segueixen perdent els seus nutrients delicats, beneficis i sabor, fins que es consumeixen, moment en el qual el seu valor nutricional s’ha degradat significativament.

Hi ha tres causes principals de degradació dels aliments i nutrients:

 • Llum, element impossible d'evitar durant l'extracció de suc i l'emmagatzematge en neveres expositores
 • oxigen, també impossible d'evitar durant l'extracció de suc i manipulació
 • calor, que no es genera amb extractors cold press de qualitat

Entre els nutrients que són més sensibles a la llum, l'oxigen i la calor pertanyen: vitamines, enzims, fito-nutrients, hormones vegetals, àcids grassos i proteïnes.

A més, les càrregues bio-elèctriques en els aliments crus i vius - o en altres paraules la força vital dels aliments-, es perden si el suc no es consumeix poc després de la seva extracció. La bio-electricitat en els aliments és realment important, ja que cada cèl·lula del nostre cos és com una petita bateria, i els sucs vius subministren la correcta bioelectricitat que carrega aquestes bateries. Com a resultat, les cèl·lules poden treballar més eficientment, donant suport a la funció òptima del cos.

Aquestes són algunes de les principals raons per les quals sempre recomanem beure sucs cold pressed (i batuts també!) fets davant vostre just al moment de consumir-los. La meva mare sempre em deia que begués el meu suc de taronja just després que l'acabes de fer, i tenia raó.

Bé, esperem que la propera vegada que us diguin que els sucs cold pressed embotellats conserven tots els seus beneficis i nutrients intactes, estareu equipats amb una mica d'informació bàsica per saber que aquestes declaracions estan lluny de la veritat.

D'altra banda, i si bé no és ideal, els sucs cold pressed embotellats són una bona opció si no tens accés a fets al moment; o bé quan es fa un programa de desintoxicació amb sucs, ja que pot ser un repte per a la majoria de vosaltres anar a buscar els sucs diverses vegades al dia. Encara que no s'aconsegueix el 100% dels beneficis i nutrients, proporcionareu al vostre cos alguns nutrients valuosos i contribuiran en la desintoxicació.